Ervaringen

"Kon supersnel bij Monique terecht en na een uitgebreid gesprek over mijn sportsituatie (overbelasting hamstring) mocht ik op de 'pijnbank'! Tijdens de sportmassage blijft Monique goed met je in contact, vooral als het allemaal wat 'gevoeliger' wordt. "Blijven ontspannen en ademen..." ja, ja ;-). Monique neemt echt de tijd voor je, luistert naar je verhaal en baseert daar ook haar aanpak op. Aanrader!

Hans K

“Tijdens een hardloopwedstrijd kreeg ik een scheurtje in mijn kuitspier en na afloop heeft Monique mij deskundig getapet. Dat was mijn eerste kennismaking met Monique. Ik ben nu een aantal keer in haar praktijk geweest en ik kan niet anders zeggen dan dat zij echt heel goed is in haar vak. Na een deskundige intake gaf ze mij ook een formulier mee waarop 10 stappen staan voor een spoedig herstel bij een kuitblessure en het werkt! Ik ben alweer begonnen met hardlopen. Ik kom nu bij Monique voor een ‘ onderhoudsbeurt’ voor mijn spieren. Verder ziet haar praktijk er prachtig en rustgevend uit. Monique is een echte aanrader!”

Brenda

 "Ik ben onlangs bij Massagepraktijk Soest geweest voor een behandeling en kan zeggen met zekerheid dat ik zeer professioneel ben geholpen. Monique heeft ruim de tijd voor mij genomen tijdens het intakegesprek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van mijn leefstijl en de daarbij passende behandeling. Ook na de behandeling zelf, werd er goed tijd genomen voor een interessant gesprekje over tips in het omgaan met spierklachten. Het bedrag van de behandeling is daarom een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Ik raad iedereen met spierklachten deze praktijk aan!"

Noël

“Monique is echt een topper in haar vak. Niet alleen heeft ze me op top niveau begeleid naar de NY marathon maar daarnaast hebben haar massages mij veel ontspanning en rust opgeleverd.
Enorm bedankt. Ik hoop nog vele jaren bij je langs te mogen komen!”  
Jochem 

“Door eens ‘out-of-the-box’ te denken ben ik voor mijn klachten terechtgekomen bij Massagepraktijk Soest. Bij het eerste bezoek werd mij door Monique Persoon heel duidelijk en op een betrokken manier uitgelegd of en wat zij voor mij kan betekenen met haar massagebehandelingen. Zij neemt ruim de tijd en legt uit hoe en waarom zij op een bepaalde manier masseert en welke oefeningen je thuis kan gebruiken. Het effect was al na een klein aantal behandelingen behoorlijk merkbaar. Monique komt ook regelmatig met nieuwe ideeën en technieken die zij heeft opgedaan bij collega’s of tijdens scholing. Monique toont veel interesse en komt bij mij over als een zeer betrokken, sociaal voelend persoon. Ik kom hier graag.” 
Marjan 

“Ik heb mij vier keer door Monique laten masseren. De pijn in mijn schouder was al na twee keer weg en mijn sportprestaties gaan vooruit. Ben klaar voor de Sylvestercross. Veel persoonlijke aandacht, mooie ruimte, relaxte sfeer en een professionele aanpak!” 
Antine 

“Al na 2 keer was het resultaat zeer goed merkbaar!!! Top Monique :-)” 
Gerda 

“Absolute aanrader. Monique heeft een prachtige praktijk in Soest Zuid. Daarnaast is zij een warm en enthousiast persoon met passie voor het vak. Ze heeft een aantal malen succesvol Medical Taping op mijn enkel toegepast. Vervolgens heeft ze mij op eenvoudige en heldere wijze de kunst van het Medical Taping zelf bijgebracht.” 

Hans